17. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Salva Kindlustuse maksed ja hüvitised vähenesid

Möödunud aasta sama ajaga võrrelduna on kõigis suuremates kindlustusliikides makstud hüvitiste summa vähenenud, samuti on vähenenud ka kogutud kindlustusmaksed, teatas Salva Kindlustus.

Salva Kindlustus maksis tänavu jaanuaris kahjujuhtumite eest kokku üle 12,3 miljoni krooni hüvitisi. Tavapäraselt maksis Salva enim hüvitisi liikluskindlustuses, kus hüvitamisele kuulus 5,7 miljoni krooni, ja kaskokindlustuses, kus hüvitati ligi 3,6 miljoni krooni eest kahjusid.

Salva Kindlustus kogus jaanuaris ligi 28 miljonit krooni kindlustusmakseid, mis on 13,6% võrra vähem kui eelmisel aastal. Ainsa kindlustusliigina on kogutud maksete hulk veidi suurenenud varakindlustuses - 2%.

Salva Kindlustuse ASi turuosa on finantsinspektsiooni andmetel üle 8%.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474