18. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

If Eesti Kindlustus teenis kasumit 184 miljonit

If Eesti Kindlustus 2008. aastal kogus If Eesti Kindlustus kindlustusmakseid 1,21 miljardit krooni (2007. aastal 1,24 miljardit, kasumiks kujunes 184 miljonit krooni (213 miljonit).

"Kuigi majanduslangus on kahtlemata mõjutanud ka meid ning pärssinud kasvu- ja kasumivõimalusi, võivad Ifi kliendid end kindlalt tunda," ütles If Eesti Kindlustuse juhatuse esimees Andres Sooniste pressiteates.

Kindlustusliikidest kasvas 2008. aastal eelmise aastaga võrreldes Ifis enim eluasemekindlustus (6,1%) ja kohustuslik liikluskindlustus (5,9%). If on mõlemas kindlustusliigis turuliider, eraisikute varakindlustuses turuosaga 45,3% ja liikluskindlustuses 26,8%.

If grupi 2008. aasta tulemus oli jätkuvalt stabiilne. If grupi tegevuskasum 2008. aastal oli 5,337 miljardit Rootsi krooni, 2007. aastal 5,009 miljardit Rootsi krooni.

„Oleme teinud suuri investeeringuid kindlama tuleviku jaoks, nagu Venemaa kindlustusfirma Regioni ostmine, märkimisväärsed arengud internetilahendusteks ning mitmed uued huvitavad koostöölepingud," ütles If grupi juhatuse esimees Torbjörn Magnusson.

If Eesti Kindlustus kuulub Põhjamaade juhtivasse kahjukindlustusgruppi If P C Insurance Holding Ltd, millel on üle 3,6 miljoni kliendi ning mille omanik on Sampo Plc.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474