2. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ifi kindlustustegevust saadab Venemaal edu

Põhjamaade juhtiv kahjukindlustusselts If P C Insurance teatas Peterburis toimunud pressikonverentsil 548 miljoni euro suurusest tulemist, kindlustusmaksete kogusumma oli 4,1 miljardit eurot.

Vaatamata ärevale olukorrale finantsturgudel, oli If P C Insurance tehniline tulem 2008. aastal stabiilne ja moodustas 548 miljonit eurot. 2007. aastal teenis kindlustusselts 565 miljonit eurot.

If Baltikumi ja Venemaa äriüksuse juht Timo Vuorinen kommenteeris: „Venemaa turul oodatakse kahjukindlustuse edasist kasvu ning seepärast jätkab If pikemas perspektiivis Venemaale investeerimist. Meie majandustulemused jäävad vaatamata finantskriisile stabiilseks, seepärast tunneme end Venemaa turul kindlalt.”

Sampo gruppi kuuluv If kavatseb Venemaal täielikult ühendada kaks juriidilist üksust , ZAO "If Strahovanije" ja SOAO «Region». Viie aasta jooksul loodab If kindlustusmaksete kogusumma Venemaal kahekordistada ning 10 aasta jooksul jõuda Venemaa 20 suurema kindlustaja hulka.

If Venemaa kindlustusseltsi SOAO „Region” 2008. aasta juunis. Kohe pärast seltsi omandamist asuti selles juurutama Ifi standardeid. Ettevõtete integreerimine Ifi struktuuri pole veel lõppenud, kuid esimesed sammud osutusid edukateks, märkis kindlustusselts.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474