4. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Citi pankur andis boonuseid seksuaalteenuste eest

Citi ülemus Jerry Lees kohtles talle alluvaid naispankureid kui prostituute, kirjutas business.timesonline.co.uk.

Eile süüdistati pankurit tema enda töömeeskonnas naistega mitteformaalsete suhete omamises ja neile ebaõiglaste boonuste maksmises.

Jerry Lees, üks Cheuvreux (Prantsuse panga Crédit Agricole osa - toim) juhtivtöötajatest lubas oma kolleegidele seksuaalteenuste eest tõusu ametiredelil. Üks tema alluvatest nõuab praegu viie miljoni naela (üle 87 miljoni Eesti krooni) suurust hüvitist seksuaalse ahistamise eest.

Ahistatud naise sõnul olid tema kaks kolleegi ülemuse pakkumisega nõus, mille tulemusena said nad ka kõige parematest töötajatest paremaid boonuseid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474