4. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko Tartu trahvis alltöövõtjat ligi 2 miljoniga

Veevarustuse-, kanalisatsiooni- ja küttetööde pooleteise kuuse hilinemise tõttu Tartusse kerkinud kaubanduskeskuses trahvis tellija peatöövõtja Merko Tartut ligi 2 miljoni krooniga, kes omakorda pööras trahvi töödega hilinenud alltöövõtja OÜ Sanitex IM vastu, teatas Merko Tartu.

„Tänases majandussituatsioonis, kus iga kroon on kallis ja kõigi kohustuste lepingujärgset täitmist hinnatakse väga täpselt, peavad kõik ehitajad ja ka kõik meie alltöövõtjad suutma kahaneval turul end tõestada,“ ütles Merko Tartu juhataja Margus Kull. „Meie kliendid ootavad meilt lepingute ranget täitmist ja sama ootame ka oma alltöövõtjatelt.“

AS Merko Tartu sõlmis OÜ Sanitex IMga sõlmis veevarustuse-, kanalisatsiooni- ja küttetööde teostamise lepingu Aardla 114 kaubanduskeskuses 14. juulil 2008, tööde lõpetamise tähtajaga 31. oktoober. Tööde tegelik lõpetamine fikseeriti 10. detsembril 2009. Merko Tartu on leppetrahvi tasaarveldanud OÜ Sanitex IM arvetest ettevõttele.

AS Merko Tartu kuulub AS Merko Ehituse kontserni, ettevõtte konsolideeritud müügitulu oli möödunud aastal 308,7 miljonit krooni, püsides 2007. aastaga samal tasemel.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474