5. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EL hakkab töökuulutusi avaldama 23 keeles

Euroopa Personalivaliku Amet (EPSO) avas sel nädalal uuendatud kodulehe www.eu-careers.eu, kus hakatakse konkursiteateid avaldama kõigis 23 ametlikus keeles, teatas Euroopa Komisjon.

Konkursse hakatakse aga tutvustama ja reklaamima konkreetsetele sihtrühmadele viisil, mis aitaks paremini jõuda piisava arvu sobiva kutseoskusega kandidaatideni.

EPSO direktor David Bearfield kommenteeris: „Selleks, et Euroopa parimad pead tuleksid meile tööle, peame aktiivselt suurendama inimeste teadlikkust sellest, kui palju on ELi institutsioonides erinevaid karjäärivõimalusi.”

Kandidaatidel soovitatakse teha vabatahtlikke interaktiivseid teste juba enne taotlusvormi täitmist. Nii saavad nad hinnata oma valmisolekut konkursil osalemiseks. Taotluse vorm on nüüd selgem ning interneti teel on võimalik saada abi selle täitmiseks. See teeb kogu protsessi kandidaatide jaoks tunduvalt lihtsamaks.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474