8. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koger Kinnisvara võlgu üle 7 miljoni krooni makse

Volta majas odavalt kortereid müünud Koger Kinnisvara pole suutnud Maksu- ja tolliametile tasuda rohkem kui 7 miljonit krooni, maksuvõla ajas üles käibemaks.

Võlgnevused maksu- ja tolliametile kasvasid aastaga miljardi krooni võrra, edastasid ERR Uudised. Kõige rohkem maksuvõlglasi on kinnisvaraarendajate seas. Samas kasvab kiiresti ka jae- ja hulgimüügifirmade arv, mis ei suuda makse õigel ajal tasuda.

Laenulepingu järgi peab Koger Kinnisvara maksma pangale iga korteri müügi pealt kokkulepitud summa. Aasta lõpus langesid korteri hinnad nii madalale, et pangale tuli maksta tagasi rohkem kui korterite müügitehingust raha laekus, vahendas "Aktuaalne kaamera".Volta maja

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474