8. märts 2009

Koger Kinnisvara võlgu üle 7 miljoni krooni makse

Volta majas odavalt kortereid müünud Koger Kinnisvara pole suutnud Maksu- ja tolliametile tasuda rohkem kui 7 miljonit krooni, maksuvõla ajas üles käibemaks.

Võlgnevused maksu- ja tolliametile kasvasid aastaga miljardi krooni võrra, edastasid ERR Uudised. Kõige rohkem maksuvõlglasi on kinnisvaraarendajate seas. Samas kasvab kiiresti ka jae- ja hulgimüügifirmade arv, mis ei suuda makse õigel ajal tasuda.

Laenulepingu järgi peab Koger Kinnisvara maksma pangale iga korteri müügi pealt kokkulepitud summa. Aasta lõpus langesid korteri hinnad nii madalale, et pangale tuli maksta tagasi rohkem kui korterite müügitehingust raha laekus, vahendas "Aktuaalne kaamera".Volta maja

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474