8. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ligi pooled araablased loodavad tänavu palgatõusu

Pärsia lahe äärsete riikide töötajaskonnast loodab 45%, et nende palk tõuseb lähema kuue kuu jooksul majanduskriisile vaatamata, vahendas The Arabian Business värsket palgauuringut.

Kõige optimistlikumad olid Bahreini töötajad, kellest 57% arvas, et nende palk tõuseb lähema poole aasta jooksul. Kõige pessimistlikumad olid inimesed Araabia Ühendemiraatides, kus 56% küsitletutest ütles, et nad ei looda palgatõusule. Kuveidis oli palgatõusu ootamisest loobunud 54% küsitletutest.

Sama uuringu järgi ulatusid tippspetsialistide kuupalgad koos soodustustega 300 000 dollarini. Kaheksa kümnest kõrgeima palga saajaist töötas Araabia Ühendemiraatidest ja kaks Bahreinis. Enamus neist olid pankurid, kuid ei puudunud ka teiste alade nagu näiteks tervishoiu esindajad.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474