8. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Minskis saab korteri 35 000 dollariga kätte

Valgevene pealinnas Minskis on korterite hinnad nii kõvasti langenud, et ühetoalise korteri saab kätte ka 35 000 dollariga, vahendas charter97.org Valgevene Komsomolskaja Pravdat.

Isegi sellise hinna juures annab veel kaubelda, kommenteerisid kinnisvaraspetsialistid. "Köök on 5 ruutmeetrit, tuba 12 ruutmeetrit, korter asub neljandal korrusel. Tulge, vaadake, võimalik, et pererahvas nõustub kauplema...," rääkis maakler.

Kõige odavamad kahetoalised tüüpkorterid maksavad 50 000 dollarit. Ostjaid on sellegipoolest väga vähe. Kohaliku valuuta devalveerimise üle elanud riigis oodatakse 30%-list täiendavat kinnisvara hinnalangust.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474