9. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läänemaa Ehitus läheb hingusele

Ligi 20 aastat tegutsenud Läänemaa Ehitus koondab 20. märtsist kõik 18 töötajat, firma ise jääb ootama paremaid aegu, kirjutab Lääne Elu.

Läänemaa Ehituse üks omanik ja juht Kaarel Kabin tunnistas, et praeguses turusituatsioonis ei ole võimalik firmat töös hoida. Töötajad koondatakse, kuid nendega on kokkulepe, et kui mingit tööd tellitakse, on nad nõus naasma.

"Nii et laul päris lauldud ei ole, aga laul on hale," iseloomustas Kaarel Kabin praegust seisu ehitusturul. Küsimusele, mis meeleolud valitsevad, vastas Kabin kurva huumoriga, et teisipäeval pidas ta meestega viimase koosoleku ja üles, et "mina enam pimedas uulitsale ei tule".

"Mul pika staažiga mehed, saavad aru, et asi pole mitte hukka aetud, vaid hukka läinud," tunnistas Kabin.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474