• 11.03.09, 17:02
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

USAd tabas miljonäride kadu

USAs on kodumajapidamiste arv, kellel on varade puhasväärtus vähemalt miljon dollarit, kukkunud madalamale tasemele 2003. aasta järel, vahendab Bloomberg Spectrumi uuringut.
Kui 2007. aastal oli USAs 9,2 miljonit perekonda, kellel oli varasid vähemalt miljon dollarit, siis 2008. aastal oli neid järel vaid 6,7 miljonit. Varade hulka ei arvestata eluaseme väärust. 2003. aastal oli USAs miljonäridest perekondi 6,2 miljonit.
„Põhjus ei peitu vaid aktsiaturu kukkumises, vaid laiaulatuslikus varaklasside languses, mis on kõige varakamatele kättesaadavad,“ ütles Spectrumi president George H. Walper.
Enam kui viie miljonilise puhasväärtusega perekondade arv kukkus 2007. aasta 1,16 miljonilt 0,84 miljonile. Mõjukate, kelle varad jäid 0,5 miljoni ja miljoni dollari vahele arv kahanes 15,7 miljonilt 11,3 miljonile.
Uurimuse aluseks on 3000 varaka perekonna ja 750 miljonäridest perekondade seas läbi viidud küsitluse tulemused.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele