14. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Domus Kinnisvara avas kinnisvara vahetamise lehekülje

Domus Kinnisvara avas kinnisvara vahetamise lehekülje, kus vahetushuvilised tutvustavad oma kinnisvara ning soove, vahendas City24.ee uudiskiri. Praegu on leheküljel 36 vahetuspakkumist.

Üldjuhul soovitakse vahetada elamispindu, kuid oodatud on ka muud vahetuspakkumised. Domus Kinnisvara arendusdirektor Ingvar Allekandi sõnul on tänasel kinnisvaraturul, kus näiteks Tallinna pangakontorid annavad välja vaid ca 250-300 eluasemelaenu kuus, huvi vahetustehingute vastu oluliselt kasvanud. „Domus Kinnisvara on esimesed vahetustehingud edukalt lõpuni viinud,“ lisas Allekand.

„Veebruaris korraldas Domus Kinnisvara tehingu, kus kaks korterit vahetati paarismaja osa vastu. "Kuigi see oli suhteliselt keeruline, lisaks kolmele kinnisasjale ja nende omanikele osales hüpoteegipidajana ka kolm panka, jäid kõik osapooled tehinguga rahule,“ rääkis Allekand.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474