14. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnistuomanikud takistavad maantee-ehitust

Tallinna-Rapla-Türi maanteel on takerdunud Tagadi ja Rapla vahelise neljarajalise maantee ehitus, kuna kinnistuomanikke häirib see, et riik ei soostu tee alla jäävaid maid ära ostma ning on seadnud neile ehitustegevust keelavad piirangud.

Valminud eelprojekti kohaselt ehitatakse uus tee Harjumaa piirist Rapla ringteeni neljarajalise esimese klassi maanteena, sealjuures 23 kilomeetrist kümme rajatakse uude sängi, kirjutas Postimees.

Uus tee puudutab Kohila ja Rapla valla 162 maaomaniku huve. Teetööd võivad maanteeameti teatel alata siiski alles paarikümne aasta pärast, kuid selleks, et üldse saaks ehitada, tuleb tee alla jäävad maad praegu reserveerida.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474