20. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaare teeb Tallinna eeskujul linna pimedaks

Sarnaselt mitmete teiste Eesti omavalitsustega on ka Kuressaare otsustanud kokku hoida tänavavalgustuse pealt, lülitades lambid varem välja või jättes põlema vaid osa tuledest.

Kuressaare linnavalitsuse poolt volikogule esitatud eelarvekulude kärpimise plaan näeb ette tänavavalgustuse kuludelt kokkuhoidu summas 413 200 krooni, ehk vähenemine on 1,9 miljonilt 1,5 miljonile, kirjutas Meie Maa.

Linnainsener Madis Pihel ütles, et sel nädalal tehti katsetustega algust, kuid tänavavalgustuse väljalülitused saavad olema piirkonniti erinevad.

Tema sõnul kogu linna kohe kindlasti pimendama ei hakata, kuna see pole juba tehniliselt võimalik. "Samas jäävad suuremad ja tähtsamad tänavad valgustatuks ning väiksematel tänavatel võidakse rakendada lampide osalist väljalülitamist," lausus Pihel.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474