20. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maja ühe krooni eest!?

Müügikuulutustega, kus maja hinnaks pandud vaid üks kroon, üritavad maaklerid antud kinnisvarale ostjate tähelepanu tõmmata, kirjutab dv.ee.

Selliseid kuulutusi, kus hind ei ulatu üle 1000 krooni, on kinnisvaraveebides juba hulgaliselt. Nüüd on sinna ilmunud ka kuulutusi, kus maja hinnaks lausa üks kroon. Nii on näiteks Ekspress Kinnisvara lehel kuulutus, kus Sillamäel müügis üks äripind ühe krooni eest.

Kinnisvarafirmade Liidu juhi Tõnis Rüütli sõnul üritavad kinnisvaramüüjad sel kombel oma objektidele tähelepanu tõmmata. Uus Maa maakler Peeter Sepp ütles, et näiteks ühe 300 ruutmeetrise elumaja omanik ei andnud mingit hinda ette, vaid ootab, milliseid pakkumisi talle tehakse. Kuulutuses on maja hinnaks üks kroon.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474