25. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara sõlmis 30aastase lepingu

Arco Vara tütarettevõte sõlmis pikaajalise üürilepingu Austria supermarketite ketiga, teatas ettevõte börsile.

Arco Invest EOOD (100 % Arco Vara arendusettevõte Bulgaarias) sõlmis 30-aastase üürilepingu Billa Bulgaria EOOD'ga, mida lepingupartneril ei ole õigus katkestada 10 aastat. Billa võtab üürile ca 900 ruutmeetrit Arco Vara Boulevard Residence Madrid'i projekti esimese korruse kaubanduspinnast, mille aastane rahaline maht on 2,5 miljonit krooni. Lepingutega on nüüd kaetud enamus korruse kaubanduspinnast. Elamispindadest on hoones broneeritud 70 %. Hoone valmib käesoleva aasta lõpuks.

Billa on Austria supermarketite kett, mis tegutseb aastast 1953. Bulgaaria turul opereerib firma alates 2000. aastast 42 hüpermarketiga 26 linnas.

Richard Tomingas ja Hillar-Peeter Luitsalu

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474