26. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Q Ehituse pankrot rauges

Harju maakohus lõpetas eile, 25. märtsil Q Ehituse pankrotimenetluse pankrotti välja kuulutamata, kuna ettevõttel ei jätkunud vara pankrotikulude katteks.

Kohus teatas täna Ametlike Teadaannete vahendusel, et määras:

1. Lõpetada Q Ehitus OÜ pankrotimenetlus pankrotti välja kuulutamata raugemise tõttu, kuna võlgnikul ei jätku vara pankrotimenetluse kulude katteks ja puudub vara tagasivõitmise ja tagasinõudmise võimalus.

2. Likvideerida Q Ehitus OÜ ja kustutada see Harju Maakohtu registriosakonna registrist. Q Ehitus OÜ likvideerimine ja registrist kustutamine teha ülesandeks ajutisele pankrotihaldurile Peeter Allikverele.

3. Vabastada ajutine pankrotihaldur Peeter Allikvere tema ülesannetest pärast Q Ehitus OÜ kustutamist äriregistrist.

4. Määrata Q Ehitus OÜ dokumentide hoidjaks Hillar Talts (isikukood 37105222718, elukoht Pärnu).

Kohtumääruse võib vaidlustada 15 päeva jooksul alates selle kättesaamisest, kuid mitte hiljem kui 5 kuu möödumisel määruse tegemisest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474