1. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Varal on aktsionäre rohkem, kui oli IPO-l märkijaid

Arco Vara aktsionäride arv on tänase seisuga kasvanud 1842 kontoomanikuni, selgub Eesti Väärtpaberite keskregistrist.

Kuuga on Arco Vara aktsionäride arv kasvanud 51 kontoomaniku võrra ehk 2,8 protsenti, aastaga on aktsionäride arv kasvanud 300 kontoomaniku võrra ehk 19 protsenti. Arco Vara aktsia hind on aastaga kukkunud 90 protsenti.

2007. aasta juunis toimunud Arco Vara aktsiate avaliku emissiooni (IPO) käigus märkis väärtpabereid 1834 investorit.

Tegemist pole aprillinaljaga.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474