2. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbank pakub kuldklientidele kinnisvara

Swedbanki veebilehel avaneb juba mõnda aega suurepärane võimalus tutvuda soodsas hinnaskaalas olevate kinnisvaraobjektidega, tutvustas pank sissekolimist ootavaid uuselamuid oma viimases kuldkliendi infokirjas.

Tegemist on pakkumistega, kus pank koostöös oma pikaajaliste kinnisvaraarendajatest partneritega on välja toonud terve rida uusi koheselt sissekolimist võimaldavaid arendusi, lisas pank, lubades kuldklientidele personaalset hinnapakkumist.

"Kui leiate loetelust endale sobiva kinnisvaraobjekti, on Swedbank valmis tegema Teile personaalse laenupakkumise, mis on tavatingimustest soodsam: omafinantseeringu ja intressi määr on madalamad ning lepingutasu on vaid 2000 krooni," meelitas pank.

Enamik valmisehitatud maju asub Tallinnas ja Harjumaal, aga ka Tartus ja Tartumaal, Pärnus ja Jõhvis. Tallinna tuntumatest arendajatest on pakkumistega esindatud Merko, Merko tütarfirma Woody, YIT Ehitus, Skanska EMV, Koger Kinnisvara ja Koger Partnerid, Onix Invest, Artig Kinnisvara, Grove Invest ning Landscape Invest.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474