3. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn müüb ärimaad ja korterit vanalinnas

Tallinna Linnavaraamet müüb enampakkumisel Mustamäel asuvat ärimaa sihtotstarbega kinnistut ning mitut korterit, milledest ahvatlevaim asub vanalinnas Niguliste tänaval.

Aadressil Sõpruse pst 201a asuva 1403 m² suuruse ärimaa sihtotstarbega hoonestamata kinnistu alghinnaga 2,97 miljonit krooni. Kinnistu on koormatud isikliku kasutusõigusega. Pakkumised tuleb esitada hiljemalt 21. aprilliks Tallinna Linnavaraametile kirjalikult kinnises ümbrikus.

Korteriomanditest on linna sõnul atraktiivseim vanalinnas aadressil Niguliste tn 2/ Kullassepa tn 4-34 asuv 61,3 m² üldpinnaga korteriomand, mille alghinnaks on 1,47 miljonit krooni.

Enampakkumisele pannakse ka viis korteriomandit Põhja–Tallinna linnaosas aadressil Kopliranna tn 41 asuvast majast. Tegemist on endise Bekkeri laevatehase tööliskasarmuga, mis on tunnistatud arhitektuurimälestiseks. Nende 16,1-33,5 m² suuruste korteriomandite alghinnad jäävad vahemikku 56 250 – 88 750 krooni.

Pakkumisele läheb ka Köie tn 8 hoones asuv korteriomand üldpinnaga 39,5 m² ning alghinnaga 272 500 krooni ning Ravi tn 11-1 korteriomand üldpinnaga 39,5 m² ja alghinnaga 98 750 krooni ja mõttelised osad Seemne tn 6-16 ning Majaka tn 23-9 korteriomandist.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474