6. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu linnapea palk omavalitsuste suurim

Tartu linnapea Urmas Kruuse teenis mullu koos lisatasudega 831 000 krooni, mis tegi temast kõige kõrgemalt tasustatud linnapea ja omavalitsusjuhi.

Kruuse leidis oma palganumbrit kommenteerides, et ilmselt on palk töö vääriline, kirjutas Pealinn. «Aga arvestades majanduslangust, on minu ja teiste linnavalitsuse liikmete palka kümme protsenti vähendatud,» lisas ta. «Mullu oli mu palk veel seotud Eesti keskmisega ehk 75 protsenti riigikogu esimehe palgast, aga minu ettepanekul muutis volikogu seda süsteemi ja tänavu on mu palk 51 000 krooni kuus.»

Linnapea palgale lisandub autokompensatsioon 6000 krooni kuus.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474