7. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Energia tahab töötajad soodustustest ilma jätta

Eesti Energia peab ametiühingutega läbirääkimisi töötajate soodustuste äravõtmiseks, kuid juhtide palkade vähendamine pole seni veel päevakorras olnud.

"Meil on vaja kokku hoida 500 miljonit krooni, juhtide palkade vähendamine kümne protsendi võrra annaks kokkuhoidu vaid mõnisada tuhat krooni ja seda on liiga vähe," põhjendas Eesti Energia avalike suhete juht Marina Bachmann Postimehele.

Plaanis on kaotada suure kulu ja väikese motiveeriva mõjuga soodustused, nagu näiteks jõulutoetus ja puhkuselt tuleku toetus, ning siduda ettevõtte makstavad lisatasud aasta jooksul loodud majandusliku lisaväärtusega.

Lisaks loodab kontsern äritegevuse ja struktuuride ümberkorraldamisega hoida kokku kuni 400 miljonit krooni.

Näiteks kaalub Eesti Energia Balti Elektrijaama suvist kollektiivpuhkust, Narva Elektrijaamade ja Eesti Põlevkivi kütusetranspordi keti ühendamist ja teenindusbüroode töö ümberkorraldamist.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474