9. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ekspress: Tamkivi paneks maadevahetuse jälle käima

Eraomandis looduskaitsemaast võib saada “raha”, millega kõlbab maksta riigi maaoksjonitel.

Keskkonnaminister Jaanus Tamkivi valmistab ette kava, mis vabastaks riigi pikkadest läbirääkimistest ligi tuhande maadevahetajaga, kirjutas Eesti Ekspress.

Tamkivi arvates tuleks maadevahetajatele anda õigus maksta neile kuuluvate looduskaitsekruntidega riigi maaoksjonitel. Minister usub, et riigi maaoksjonitel looduskaitsekruntidega maksmine ei loo pinnast uueks korruptsiooniks.

Tamkivi idee taastaks maadevahetused endisel kujul ehk raha asemel vahetaksid jälle omanikku krundid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474