9. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Roben: Linnahalli investeering eestlastele ülejõukäiv

Merko Ehituse juhatuse esimees Tiit Roben ütles, et tänases turuolukorras oleks Linnahalli ostmine ja selle kordategemisse investeerimine Eesti ettevõtetele ülejõukäiv.

Äripäev uuris Tiit Robeni käest, miks Merko ei ostnud Linnahalli.

„Arvan, et see on põhjuseks, miks ostjat kohapealt ei leidunud,“ lisas Roben. Tema sõnul on Merko Ehitus erinevatel aegadel selle projekti vastu huvi tundnud, kui erinevatel põhjustel ei ole kokkulepeteni jõutud.

Kui Linnahalli projekt realiseerub, on Robeni hinnangul tegemist väga suure kordaminekuga Tallinna linna jaoks. „Täna on Linnahalli piirkond räämas, kontserdisaal amortiseerunud, aga koht võiks olla üks Tallinna kõvemaid tõmbenumbreid,“ põhjendas ta.

Iga täna välisinvesteeringuna Eestisse toodud kroon on väga oluline kogu riigi majandusele, märkis Roben. „Sellise projekti realiseerimine aitaks kindlasti kaudselt luua neljakohalise numbri jagu töökohti,“ uskus ehitusärimees.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474