10. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu saab 2011. aastaks tuumajäätmete hoidla

Leetu rajatav kasutatud tuumakütuse hoidla peab valmima hiljemalt 2011. aasta märtsiks, vahendas Postimees.

Tähtaja ütles välja Euroopa Arengu- ja Rekonstruktsioonipanga tuumaohutusameti direktor Vince Novak täna pärast kohtumist Leedu energeetikaministri Arvydas Sekmokasega. Tuumajäätmehoidla rajamise eest vastutab Saksa kompanii Nukem Technologies.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474