17. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saagimi mõis Saaremaal müügis

Saaremaal isiklikult või oma firmade kaudu kümneid kinnisvaraobjekte omav seltskonnadaam Anu Saagim pani müüki Laimjala vallas asuva Saareküla mõisakompleksi.

Anu Nataly Saagim-Ratia ostis kunagi Saareküla lastekodu majutanud Saare mõisakompleksi 2000. aasta kevadel Laimjala vallalt 450 000 krooni eest, kirjutas Oma Saar.

Kuigi Saagim rääkis toona, et kavatseb koos tippdisainerist abikaasa Ristomatti Ratiaga ehitada sinna kunstnikele stuudiod ja hotelliruumid, on Saagim hiljem seoses mõisaga sattunud ajakirjandusse vaid sel põhjusel, et on jätnud ajaloolise mõisahoone korrastamata ja seetõttu muinsuskaitsjatelt korduvalt peapesu pälvinud.

Ehkki Saagim on ka varem väitnud, et müüs hoone maha või valmistub selleks, kuulub see kinnistusraamatu andmeil siiski siiani temale. Kaks nädalat tagasi pandi mõisakompleks 3,5 miljoni krooni eest müüki kinnisvarafirma 1Partner kaudu.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474