18. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ministeerium müüb Viljandi vanglat

Justiitsministeerium pani 13,5 miljoni kroonise akghinnaga müüki endise Viljandi noortevangla kinnistu, kirjutas Postimees.

Hoone ostja selgub avaliku kirjaliku enampakkumisega, mille tähtaeg on 18. mai.

Viljandi Vangla asub Viljandi linnas aadressil Tallinna mnt 41. Tegemist oli 100kohalise kinnise vanglaga, mille juurde kuulus ka avavangla osakond. Kinnipeetavad noormehed olid vanuses 13-21 aastat ja nad viidi üle Viru ja Tartu vanglatesse.

Justiitsministeerium oli sunnitud vangla sulgema rahanappuse tõttu.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474