21. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa juhatuse liikmed saavad kopsaka preemia

Ajal, mil valitsus soovib haigekassa kulusid kärpida täiendavalt 376 miljoni krooni võrra, makstakse haigekassa juhatuse liikmetele sadu tuhandeid kroone preemiat, kirjutas Delfi.

Kui möödunud aastal maksti haigekassa juhatuse liikmetele tulemustasu 2007. aasta eest 2,7 kuu ametitasu ulatuses, siis tänavu saavad juhatuse liikmed vastavalt nõukogu otsusele tulemustasu 3,6 kuu ametitasu ulatuses, teatas haigekassa pressiesindaja.

2008. aasta palgaandmeid ei ole veel haigekassa kodulehel üleval, kuid 2007. aastal sai haigekassa juhatuse esimehe Hannes Danilov töötasu 589 555 krooni ning tulemustasu 143 175 krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474