23. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ansip: pensioni tõstmine ei ole populistlik otsus

Pensionide 5% tõus ei ole populistlik otsus, kuna pensionäride lisaraha läheb otseteed tarbimisse, ütles peaminister Andrus Ansip täna valitsuse pressikonverentsil.

„Ei nõustu nendega, kes peavad pensioni tõusu 5% populistlikuks,“ sõnas peaminister, kes selgitas, et pensionärid suunavad täiendavad vahendid kohe tarbimisse. „Kui on tarbimist, on põhjust ka toota. Kui toodetakse, on ka töötajad, kes toodavad, ja töökohad inimestele,“ rääkis Ansip.

Euroopa Komisjon peab pensionitõusu majanduse elavdamise meetmeks, rääkis peaminister ning kinnitas, et jagab komisjoni arvamust.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474