23. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IRLi peasekretär kohtutäiturite hambus

Isamaa ja Res Publica Liidu peasekretär Margus Tsahkna jõudis äsja Ametlikesse Teadaannetesse, kus kaks kohtutäiturit nõuavad mehelt kuue trahvi eest maksmata raha.

Läinud neljapäeval edastas Tartu kohtutäitur Anne Böckler Margus Tsahknale täitmisteate, mis puudutab kokku viit Tallinna transpordiametile maksmata parkimistrahvi, kirjutas Tartu Postimees. Esimene selline trahv pärineb juba läinud aasta oktoobrist, uuemad aga selle aasta algusest.

480krooniste trahvisummade viiekordne korrutis teeb kokku 2400 krooni, koos täitekuludega on summa üle 3400 krooni ja seda juhul, kui Tsahkna raha vabatahtlikult 7. maiks ära maksab.

Tartu Postimehele teadaolevalt ei ole see esimene kord, mil Tsahkna trahvid kohtutäituri kätte jõuavad ja kuigi Tsahkna teatas, et arved on tasutud, ajalehe andmetel need eilse hommiku seisuga seda aga polnud.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474