27. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GSMvalve käive kasvas kvartaliga 19%

Turvafirma GSMvalve käive kasvas tänavu esimeses kvartalis ligi viiendiku võrra, ulatudes 5,6 miljoni kroonini.

Aasta algusest on suurenenud varguste arv ning sellega seoses ka huvi koduvalve süsteemide vastu, ütles GSMvalve OÜ Baltimaade müügidirektor Anne Paluviir.

GSMvalve prognoosib selleks aastaks koduvalve süsteemide müüki samal tasemel 2008 aastaga. Ettevõtete autode GPS-jälgimise toode koos automaatse autopäevikuga maksuametile näitab jätkuvat kasvu. Just selle aasta algusest, kus erisoodustusmaks autodele kahekordistus, on näha firmade suurenenud huvi autode GPS-jälgimise toote vastu, lisas Paluviir.

GSMvalve pakub juhtmevabasid kodu-, büroo- ja autovalve süsteeme, mis teavitavad klienti ja tema poolt määratud isikuid mobiilside teel häireolukordadest. GSMvalve pakub juhtmevaba valvesüsteemi paigaldust ja hooldust, klientide käsutuses on klienditeenindus ning valvetehnikud. GSMvalve Eesti esindused asuvad Tallinnas, Pärnus, Jõhvis, Tartus ja Kuressaares ning Läti tütarfirma esindus Riias.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474