28. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku Suurhallil kogunenud 71 miljonit kahjumit

Saku Suurhalli haldav ettevõte AS Rocca al Mare Suurhall jäi mullu kahe miljoni krooniga kahjumisse, kokku on firmal aga kahjumit 71 miljonit.

Suurhalli äritulud olid eelmisel aastal 17,2 miljonit krooni ja ärikulud 12,8 miljonit, kirjutab e24.ee. Mulluse majandusaasta tulemust mõjutas mitmete korraliste haldusteenuste ja lepinguliste hoone ja seadmete järelhooldustööde hinnatõus, eelmisel aastal tegi suurhall omavahenditest investeeringuid põhivarasse ja hoone parendamisse, sh saali põranda kapitaalremont.

Mullu toimus suurhallis 105 üritust ehk üle-eelmise aastaga võrreldes ligi kolmandiku võrra vähem, külastajate arv kahanes 13 protsenti 277 000 inimeselt 240 000ni.

Tallinna linnale, Eesti riigile ning Marcel Vichmanni OÜ-le Pivota kuuluva suurhalli juhatus tegi aktsionäride korralisele üldkoosolekule ettepaneku lisada 2008. aasta kahjum kaks miljonit krooni eelmiste perioodide kahjumile, mis seejärel moodustab 70,9 miljonit.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474