7. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Liive demonstrante ei kartnud

Tallinna lauluväljakule kogunes täna keskpäeval üle 300 inimese, kes avaldasid toetust Narva Elektrijaamade Balti elektrijaama töötajatele. Üllatuslikult ilmus protesteerijate sekka ka Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive kes piketeerijate küsimustele vastas.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474