13. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERR koondab staažika saatejuhi

Eesti Rahvusringhääling (ERR) otsustas koondada 19-aastase telestaažiga välisuudiste toimetaja Helle Tiikmaa, kes juhtis saadet "Välisilm".

Rahvusringhäälingu uudistetoimetuse juhataja Urmet Kook seletas Postimehele, et seoses ERRi eelarve vähendamisega veebruaris 19,5 miljoni krooni võrra tuli kõigil toimetustel kulusid märgatavalt koomale tõmmata ning kuna ERRil on alates eelmise aasta oktoobrist pärast Moskva korrespondendi lisandumist tööl kolm väliskorrespondenti, sai töö Tallinna välistoimetajate seas ümber korraldada nii, et nelja asemel teevad töö ära kolm inimest.

Tiikmaa, kes eile viibis retsensendina Tartu Ülikoolis bakalaureusetööde kaitsmisel, osutas Venemaa presidendi sõnadele viidates, et majanduskriisid on parim aeg ebamugavatest inimestest lahti saamiseks.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474