13. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna peetakse kohut Reiljani ja Tuiksoo üle

Täna algab Harju maakohtus eelistungiga maadevahetuse protsess, kus süüdistuse saanute seas on ka kaks endist ministrit Villu Reiljan ja Ester Tuiksoo.

Eelistung Villu Reiljani, Kalev Kanguri, Toomas Annuse, Tarmo Pedjasaare, Einar Vettuse, Tullio Libliku, Ester Tuiksoo, AS Järvevana ja E.L.L. Kinnisvara asjus ei ole avalik, täna lepitakse kokku vaid istungite ajad, vahendas ERR.ee

Kolm ja pool aastat kestnud uurimine näitas, et Rahvaliidu kauane juht Reiljan ja maa-ameti eksjuht Kalev Kangur aitasid altkäemaksu eest ärimeestel vahetada looduskaitse-aladel asuvaid maatükke tulusate kruntide vastu Tallinnas, Pärnus ja Haapsalus.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474