13. mai 2009

Täna peetakse kohut Reiljani ja Tuiksoo üle

Täna algab Harju maakohtus eelistungiga maadevahetuse protsess, kus süüdistuse saanute seas on ka kaks endist ministrit Villu Reiljan ja Ester Tuiksoo.

Eelistung Villu Reiljani, Kalev Kanguri, Toomas Annuse, Tarmo Pedjasaare, Einar Vettuse, Tullio Libliku, Ester Tuiksoo, AS Järvevana ja E.L.L. Kinnisvara asjus ei ole avalik, täna lepitakse kokku vaid istungite ajad, vahendas ERR.ee

Kolm ja pool aastat kestnud uurimine näitas, et Rahvaliidu kauane juht Reiljan ja maa-ameti eksjuht Kalev Kangur aitasid altkäemaksu eest ärimeestel vahetada looduskaitse-aladel asuvaid maatükke tulusate kruntide vastu Tallinnas, Pärnus ja Haapsalus.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474