14. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alo Lillepeal saneerimisel järgmine firma

Teisipäevast kuulub tuntud kinnisvarahai Veljo Kuuse raskustesse sattunud projekti Kobe Asset 2 juhatusse vastuolulise kuulsusega ärimees Alo Lillepea. Mehe sõnul on ka firma osad nüüd "100 protsenti meie omad".

"Püüan ettevõtte korda teha ehk leida võimalikult kiiresti selline struktuur, mis rahuldab panku ja võlakirjade omanikke. Seejärel läheb vara müüki, kuid alles siis, kui see on mõistlik ja kasulik," ütles Lillepea Eesti Ekspressile.

Kobe Asset 2 omab Tallinnas asuvat Elcoteqi tootmiskompleksi. Märtsis ei suutnud firma välja lunastada kahe miljoni euro ehk ligi 32 miljoni krooni ulatuses võlakirju.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474