• 14.05.09, 10:28
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Alo Lillepeal saneerimisel järgmine firma

Teisipäevast kuulub tuntud kinnisvarahai Veljo Kuuse raskustesse sattunud projekti Kobe Asset 2 juhatusse vastuolulise kuulsusega ärimees Alo Lillepea. Mehe sõnul on ka firma osad nüüd "100 protsenti meie omad".
"Püüan ettevõtte korda teha ehk leida võimalikult kiiresti selline struktuur, mis rahuldab panku ja võlakirjade omanikke. Seejärel läheb vara müüki, kuid alles siis, kui see on mõistlik ja kasulik," ütles Lillepea Eesti Ekspressile.
Kobe Asset 2 omab Tallinnas asuvat Elcoteqi tootmiskompleksi. Märtsis ei suutnud firma välja lunastada kahe miljoni euro ehk ligi 32 miljoni krooni ulatuses võlakirju.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele