14. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turva-Urmase tagasitulek

Turvafirma K Grupp, mida üha enam seostatakse Urmas Sõõrumaaga, kaitseb märtsist alates Eesti Raudteed.

Raudtee nõukogus istub ka Sõõrumaa, kirjutab Eesti Ekspress.

Turvaettevõtjate seas on avalik saladus, et K Grupp on seotud suurärimees Sõõrumaaga. Ent ei ole neid, kes seda avalikult oma nime all kinnitaksid. Äriregister näitab, et K Grupi ehk osaühingu K Grupp Turvateenused osanik on Silverline Invest, mille omanik on Margus Laasi. Sõõrumaad pole näha ei juhtkonna ega osanike hulgas.

Laasi ütleb, et jutud K Grupi ja Sõõrumaa seotusest on liikunud juba aastast 2000 ja teinekord on turunduslikel kaalutlustel kasulik neid jutte ka mitte ümber lükata: "praegu saan öelda, et me ei ole seotud," lisab ta.

Märtsis andis Sõõrumaa intervjuus Postimehele mõista, et naaseb turvaturule.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474