16. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Loto otsib tegevjuhti

CV Online portaalis ja Eesti Loto kodulehel on üleval töökuulutus, et Eesti Loto otsib endale juhatuse esimeest, kelle ülesandeks oleks ettevõtte terviklik juhtimine. Praegu on Eesti Loto juhatuse liige Aivar Lepp.

Sobival kandidaadil peab olema vähemalt kolm aastat juhtimiskogemust, avatud silmaring, hea inglise keel ja suhtlustasemel vene keele oskus. Samuti kuluvad ära liidriomadused, hea esinemis- ja suhtlemisoskus.

Eesti Lotos töötab 47 inimest, ettevõtte käive eelmisel aastal oli 434 miljonit ning kasum 81 miljonit krooni.

Eesti Loto juhatuse liige on Marit Kasesalu, nõukogusse kuuluvad Arto Ojasalu, Kurmer Ojamaa, Arto Aas, Andres Ammas, Kristiina Ojuland ning Nikolai Stelmach.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474