19. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Janek Mäggi: Otsalti kinnipidamine kui kokkumäng?

Suhtekorraldaja Janek Mäggi peab võimalikuks, et politseiprefekt Aivar Otsalti kinnipidamise taga just täna on kokkumäng, sest see on suurepärane võimalus tähelepanu kõrvale juhtida nii Villu Reiljani värskelt kohtuotsuselt kui rasketelt koalitsiooniläbirääkimistelt.

"Selliste asjadega on alati nii, et inimesed esimese asjana mõtlevad, et see on ajastatud, ja pooltel juhtudel see tõepoolest ka on nii, aga pooltel ei ole," rääkis kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi Delfile.

Tema sõnul tuleb tähele panna, et kui mingi info avalikuks tulemist ei soovita, siis seda ka ei juhtu, ja vastupidi. "Nagu ma ütlesin, kipub inimeste esimene mõte vandenõuteooriate poole rändama, kuid kohe sel hetkel, kui see juhtub, on tegemist ebaõnnestumisega. Osav ajastus oleks selline, kus kellelgi ei tekiks kahtlustki, et asja taga võib olla midagi muud kui juhus," rääkis Mäggi.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474