19. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnitsa Mainori mullune kasum 225 miljonit krooni

Ülo Pärnitsa kontserni Mainor eelmise aasta käive oli 325 miljonit, kasumit teenis grupp mullu 225 miljonit krooni.

ASi Mainor juhatuse esimehe Rainer Aunpu sõnul võib mulluste tulemustega rahule jääda. "Võrreldes 2007. aastaga kasvas käive 20% ja Mainor grupi kasum suurenes samuti," ütles ta. "2009. aastal suudame käibenumbri hoida vähemalt samal tasemel. Arendusplaanide realiseerumisel käive isegi kasvab," lisas Aunpu.

Eelmisel aastal investeeris Mainor 143 miljonit krooni. Ülemiste Citys asuvas Targa Äri Linnas valmis kaks kümnekorruselist ärihoonet brutopinnaga 18 000 m², mis on täielikult välja renditud. Aastal 2007 oli grupi käive 264 miljonit ja puhaskasum 212 miljonit krooni.

Mainor on Eesti kapitalile kuuluv arendusfirma, mille nõukogu esimees ning suurosanik on Ülo Pärnits. Kontserni kuulub lisaks emaettevõttele 14 tütarettevõtet. Mainori töötajate arv oli mullu 360 inimest. Kontserni kuuluvad ettevõtted tegutsevad erinevates valdkondades: Ülemiste City Targa Äri Linna rajamine, rakenduskõrgharidus, puidu- ja metallitööstus, tuuleenergeetika ja keskkonnatehnoloogia projektid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474