19. mai 2009

Tarmo Kohv: vara veel Otsalti osas järeldusi teha

Lõuna politseiprefekti Tarmo Kohvi sõnul on veel vara Ida prefektile Aivar Otsaltile esitatud kahtlustustest järeldusi teha.

Otsaltile esitatud kahtlustus puudutab otseselt Kohvi, sest väidetavalt korraldas Otsalt eraviisilise jälitustegevuse, mille eesmärk oli diskrediteerida tema ametijärglase Kohvi mainet. "Loomulikult on selliste asjade ilmsiks tulek häiriv aga kuna hetkel on tegemist kahtlustusega, siis tuleb kuni menetluse lõpuni säilitada rahulikku meelt ning alles seejärel järeldusi teha," kommenteeris Kohv ERRi teatel.

Lisaks eraviisilise jälitustegevuse korraldamise ja grupiviisilise omastamise kahtlustustele lasub Otsaltil veel kahtlustus relvade ebaseaduslikus käitlemises ning ebaseaduslikule jahile ja kalapüügile kaasaaitamises.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474