19. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tarmo Kohv: vara veel Otsalti osas järeldusi teha

Lõuna politseiprefekti Tarmo Kohvi sõnul on veel vara Ida prefektile Aivar Otsaltile esitatud kahtlustustest järeldusi teha.

Otsaltile esitatud kahtlustus puudutab otseselt Kohvi, sest väidetavalt korraldas Otsalt eraviisilise jälitustegevuse, mille eesmärk oli diskrediteerida tema ametijärglase Kohvi mainet. "Loomulikult on selliste asjade ilmsiks tulek häiriv aga kuna hetkel on tegemist kahtlustusega, siis tuleb kuni menetluse lõpuni säilitada rahulikku meelt ning alles seejärel järeldusi teha," kommenteeris Kohv ERRi teatel.

Lisaks eraviisilise jälitustegevuse korraldamise ja grupiviisilise omastamise kahtlustustele lasub Otsaltil veel kahtlustus relvade ebaseaduslikus käitlemises ning ebaseaduslikule jahile ja kalapüügile kaasaaitamises.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474