19. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandi vanglat ei taha keegi

Justiitsministeeriumi püüdlused leida Viljandi vanglale uus omanik jooksid liiva, sest 13,5 miljoni krooni eest ei tahtnud keegi seda kesklinnas asuvat kinnistut endale saada.

Ministeerium teatas vangla oksjonist ligi kuu aega tagasi ning selle aja jooksul oli ametnike jutu järgi ka asja vastu huvi tuntud, kirjutas Sakala. Eile kell 11 lõppenud enampakkumisele ei tulnud aga ühtegi sooviavaldust.

"Jätkame kinnistu võõrandamist vabamüügis," teatas justiitsministeeriumi avalike suhete osakonna juht Ivi Papstel, kes ei osanud eile öelda kas alghinda langetatakse. "Seda alles otsustatakse," lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474