20. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa säilitab vaid kolmandiku polügoonidest

Sõjaväepolügoonide arv langeb ligi kolm korda ehk 296-lt 108ni, vahendas Lenta. Venemaa asekaitseministri Aleksandr Kolmakovi hinnangul tagab selline samm polügoonidele parema materiaal-tehnilise varustatuse.

Varasematel andmetel oli Venemaal 18. mai seisuga 238 kohalikku polügooni, seejuures tänavu on juba suletud 131 harjutusväljakut.

Venemaal käib praegu ka relvajõudude reform, mis algas 2008. aasta sügisel. Sõja- ja mereväe isikkoosseisu vähendatakse 250 000 tuhande inimese võrra, 1 miljoni sõjaväelaseni, sõjaväehaiglad ja -õppeasutused likvideeritakse.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474