21. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järvevana teenis kaks miljonit krooni finantstulu

Merko Ehitusest eraldunud AS Järvevana teenis selle aasta esimeses kvartalis kaks miljonit krooni finantstulu, teatas ettevõte börsile.

Ettevõttel puudub aktiivne majandustegevus ning tema ainsaks arvestatavaks sissetulekuks on ettevõtte likviidsete varade paigutamisest teenitav finantstulu. 31. märsti seisuga töötas ettevõttes üks inimene – Merko eksjuht ja suuromanik Toomas Annus, kes ootab maadevahetuse kohtuistungite algust.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474