24. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Minister Aaviksoo uut ametiautot ei soovi

Kaitseminister Jaak Aaviksoo loobus uuest ametiautost ja jätkab sõitmist Audiga, mis sai saatuslikuks ühele karule, aga säästis kaks inimelu, kirjutab Delfi.

Kaitseminister Jaak Aaviksoo Audi A6 liising lõpeb 15. juulil ja uut autot ministeerium talle soetada ei kavatse.

Minister Aaviksoo sõnul peavad kõik kulusid koomale tõmbama.

"Nii on ka igasuguste hangetega. Erinevalt Ämari lennuvälja rajamisest, kus suurem osa investeeringukroonidest jääb Eestisse, on auto ostuga suurem osa lisandväärtusest loodud teisel pool Eesti piire ja sinna jääb ka suurem osas rahast," kirjeldas Aaviksoo Delfile oma otsuse majanduslikku tausta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474