26. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa lubab kinnisvara kokku osta

Uus Maa Kinnisvarabüroo plaanib Uus Maa Investi kaudu kinnisvara kokku ostma hakata. Tehinguks läheb vaid sellise varaga, mille müüjal on raha saamisega väga kiire.

Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse liige Jaanus Laugus kommenteeris pressiteate vahendusel: “Hetkel planeerime finantsinvestori kaasabil investeerida kuni 20 miljonit krooni Tallinna tüüpkorteritesse. Seejärel otsustame edaspidise tegevuse.”

Uus Maa Kinnisvarabüroo tegevjuht Mika Sucksdorff ütles: “Kevadised tuuled on Eesti kinnisvaraturule toonud mitmeid välismaiseid ostjaid ja investoreid, kes tunnetavad turupõhjale iseloomulikke tendentse. Nad on valmis ostma Eesti parimat kinnisvara väga soodsalt, mida eestlane siis hiljem kallilt tagasi ostab. Ja ausalt, ei tahaks lasta sellisel situatsioonil juhtuda.”

Pikemas perspektiivis plaanib Uus Maa üle võtta ka arendusi ja kujundada oma kinnisvaraportfellist huvilistele avatud investeerimisfondi laadse toote.

Uus Maa Kinnisvarabüroo on olnud Eesti kinnisvaraturu turuliider vahendus-ja hindamisteenuste osas viimased kümmekond aastat ning omab esinduskontoreid kõigis Eesti suuremates linnades.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474