27. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ansip kohtub maksutõusu arutelu ajal kuulsa usutegelasega

Täna kell 12.30 Stenbocki majas algavad uue valitsusliidu loomise läbirääkimste juurest peab peaminister Andrus Ansip mõneks ajaks ära käima, sest võtab Stenbocki majas vastu kuulsa usumehe Franklin Grahami.

Valitsuse meedianõunik Liina Lepik ütles Äripäevale, et eile õhtul Soomest kodumaale naasnud peaminister Andrus Ansip osaleb tänasel IRLi, Reformierakonna ja Rahvaliidu liidrite vahel peetavatel maksutõusu küsimusi käsitleval tunde kestaval arutelul.

Siiski ei kavatse Reformierakonna juht kogu aeg mõttevahetusel osaleda. "Peaminister käib diskussiooni juurest ka mõneks ajaks ära, kui kell 14 võtab vastu Franklin Grahami (Tallinnas tuleval nädalavahetusel korraldatava usufestivali esineja – toim), ütleb talle tere ja näitab Stenbocki maja. Samuti osaleb peaminister ühe tunni vältel kell 15 algaval teadus- ja arendusnõukogu nõupidamisel," kirjeldas Lepik valitsusjuhi tänast päevaprogrammi.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474