29. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kindlustajad blufivad pettuseohust

Väited, nagu oleks surutise ajal kindlustus shy;pettuste arv järsult kasvanud, on kindlus shy;tus shy;seltside liialdus, kinnitab Marsh Kindlustus shy;maakleri esindaja.

Äriklientidele keskenduva maaklerifirma juht Mart Mere tõi eilsel kliendiüritusel näiteks kindlustusseltside meedias välja käidud väited, nagu oleks kindlustuspettuste arv surutise ajal kahe- või kolmekordistunud, kirjutas E24.

"Tänavu hakati tekitama tunnet, nagu hakkaks kõik petturiteks muutuma, hakkasid levima ka teated, et kindlustussektor ühines langejatega," nentis Mere. "See on tavaline PR-tegevus selle nimel, et kahjukäsitlus ei pruugiks liiga palju välja maksta. Meil on majanduslangus ja seltsid otsivad õigustust, et piiripealseid juhtumeid välja maksmata jätta."

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474