29. mai 2009

Kindlustajad blufivad pettuseohust

Väited, nagu oleks surutise ajal kindlustus shy;pettuste arv järsult kasvanud, on kindlus shy;tus shy;seltside liialdus, kinnitab Marsh Kindlustus shy;maakleri esindaja.

Äriklientidele keskenduva maaklerifirma juht Mart Mere tõi eilsel kliendiüritusel näiteks kindlustusseltside meedias välja käidud väited, nagu oleks kindlustuspettuste arv surutise ajal kahe- või kolmekordistunud, kirjutas E24.

"Tänavu hakati tekitama tunnet, nagu hakkaks kõik petturiteks muutuma, hakkasid levima ka teated, et kindlustussektor ühines langejatega," nentis Mere. "See on tavaline PR-tegevus selle nimel, et kahjukäsitlus ei pruugiks liiga palju välja maksta. Meil on majanduslangus ja seltsid otsivad õigustust, et piiripealseid juhtumeid välja maksmata jätta."

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474