3. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko: oleme huvitatud ostust ja mitte optsioonist!

Kuigi Nordeconi tütarfirma AS Linnaehitus ostis märtsis ettevõtte suuromaniku Toomas Lumani osalusega firmalt Arealis 50% OÜst Unigate, pakub Nordecon teise osa omanikule Merko Ehitusele vaid optsioonilepingut. Vaata dokumenti!

Endise Eesti Ehituse ja praeguse Nordeconi tütarfirma Linnaehitus ostis 26. märtsil Toomas Lumani osalusega firmalt Arealis 50 protsendilise osaluse OÜs Unigate. Merko Ehitus soovib nüüd oma osalust selles firmas samuti 20 miljoni krooniga Nordeconile müüa.

Merko juhi Tiit Robeni ja Nordeconi juhi Jaano Vinki kirjavahetusest nähtub, et Nordecon on huvitatud Merkole kuuluva osaluse ostmisest samadel tingimustel, kui seda tehti Lumani firmaga Arealis. Siiski oli Nordeconi poolt Merkole saadetud kirjale lisatud lepinguprojekt optsioon ja mitte müügileping.

Vaata Merko juhi kirja Nordeconile siit. Kirjavahetuse avalikustas Merko Ehitus Äripäeva palvel.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474