4. juuni 2009

Parkimismajade arendaja: Venemaal konkurente pole

Äsja Venemaa parkimisärisse sukeldunud AS Oilikeni juhatuse esimees Sergei Jurkini sõnul on investeering perspektiivne, kuna parkimismajade arendajal pole seal praktiliselt ühtegi konkurenti.

"Mitmekorruseliste parkimismajade ehitus pole Venemaal arenenud," rääkis Jurkin Delovõje Vedomostile, "ilmselt seetõttu, et see ärivaldkond pole nii kasumlik kui kauplemine naftatoodetega, sestap pole turunišš täna ka hõivatud."

Oilikeni asutatud Kaasani parkimismaju arendav fond on vaid finantsinstrument lisainvesteeringute ligimeelitamiseks. "See pole seal registreeritud kui juriidiline isik, investorite huve kaitseb Suurbritannia ettevõte Ak Bars Capital," vastas Jurkin küsimusele, kui keeruline oli Eesti kodanikel Venemaal ettevõtet registreerida.

"Minimaalne kapitali suurus on 25 miljonit rubla," märkis Jurkin asutaja poolt fondi investeeritud summa kohta.

Jurkin lisas, et Oilikeni parkimismajade projekt on pikaajaline ning arvestatud kaheksale aastale. Selle aja jooksul ehitatakse mitu parkimismaja, mille sisemine rentaablus peaks sõltuvalt konkreetsest objektist jääma 18-25% vahele.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474